Funkey hockey

Hockey is er voor iedereen, dus ook voor de allerkleinsten! Om 4- en 5-jarigen alvast op een leuke en natuurlijke manier kennis te laten maken met sportief bewegen is er Funkey.

Funkey heeft als doel om kinderen spelenderwijs goed te leren bewegen. Het doel van Funkey is terug te vinden in de naam: FUN in goed leren bewegen is KEY. Het gaat dus om méér dan hockey; het programma omvat grondvormen van bewegen, loopscholing, balvaardigheid en een vorm van hockey. Hiermee willen we bijdragen aan de motorische ontwikkeling van deze jongste generatie.

Trainingen
De trainingen van onze Funkey’s vinden plaats op woensdagmiddag van 15.30 tot 16.15 uur. De trainingen worden gegeven door geschoolde trainers. Deze trainers zijn opgeleid binnen de vereniging dan wel via ROC of ALO.

Benodigdheden
De kinderen moeten sportieve sportkleding aan waarin ze makkelijk kunnen bewegen. Ze hebben nog geen speciale hockeyschoenen nodig, maar goede gymschoenen zijn wel aan te raden. De kinderen hebben geen stick, scheenbeschermers of bitje nodig.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je terecht bij onze Jongste Jeugdcommissie of een mailtje sturen aan de [email protected].