Blijf op de hoogte van wat speelt op onze club!

Algemeen nieuws

Tot 1 maart 2019: omleiding route naar MHC Leusden!

Let op: onze club is van 5 november 2018 tot 1 maart 2019 per auto alléén via Stoutenburg bereikbaar! Kom je in die periode met de auto naar MHC Leusden? Maak dan gebruik van de  tijdelijke routebeschrijving!

Examen clubscheidsrechter A/B verplaatst van 18 naar 19 december!!

De clubscheidsrechterexamenavonden voor de A- en B-jeugdleden zonder scheidsrechterskaart vinden plaats op 19 (!) en 20 december. De examenavond van 18 december is dus verplaatst naar 19 december! Alle betreffende jeugdleden zijn hierover per mail geïnformeerd.

Algemeen nieuws

in the spotlight: Inge en Ineke van de ledenadministratie!

Vrijwilligers zijn voor een sportvereniging als die van ons van onschatbare waarde; wij kunnen niet zonder! Met ‘in the spotlight’ zetten wij elke maand een vrijwilliger in het zonnetje. Deze maand laten we jullie kennismaken met Inge van den Assum en Ineke Steenbeek, de harde werkers van onze ledenadministratie!

Nieuws van het bestuur

Bevestig je VOG-aanvraag of lever 'm in!

Ben jij een van die 115 vrijwilligers die al een VOG bij ons heeft ingediend? Fijn, bedankt! Dan hoef je niet verder te lezen…. Voor ruim 100 vrijwilligers geldt dat nog niet: De laatste batch (her)nieuw(d)e VOG-aanvragen is deze week door onze ledenadministratie ingediend. Als dat op jou van toepassing is heb je een mail ontvangen van

Bestuurskamernieuwtjes #3

Het bestuur van MHC Leusden vergadert ca. eenmaal per maand. Na elke vergadering praten we jullie graag even bij over wat er zoal in de bestuursvergadering aan de orde is gekomen. Dat doen we met een kort verslagje; de Bestuurskamernieuwtjes!

Winterkampioeoeoeoen!!!

Er valt elk seizoen wel wat te vieren op onze vereniging! Vandaag zetten we onze nieuwste kampioenen in het winterzonnetje.... MC5, MD7, JC1, JC4 en Jong Heren 2, van harte gefeliciteerd!!!
Jong Heren 2  (gaan na de winterstop landelijk spelen!):

Aanbieding zaalhockey Daka

Mooie aanbiedingen voor zaalhockey van onze sponsor Daka.  Geldig tot 31-3-2019.

Jongste jeugd

Sinterklaas was op bezoek bij onze F'jes!

Op 28 november 2018 bezocht niemand minder dan Sinterklaas onze hockeyclub, dus dat betekende FEEST voor onze 1e en 2e-jaars F'jes! Van 15:00 uur tot 17:00 uur werd deze gebeurtenis uitbundig gevierd met spelletjes en knutselactiviteiten en een ontmoeting met de Sint….

Algemeen nieuws

Spelregels zaalhockey: hoe zit het ook alweer??

Wat is 'in het blok spelen' en in welke gevallen mag dat (niet)? Mag je een bal hoog spelen? En wat is eigenlijk precies 'hoog'? Zaalhockey is op een aantal onderdelen anders dan veldhockey en dat geldt ook voor de spelregels. Bovendien heeft de spelregelcommissie van de KNHB bekend gemaakt dat dit zaalseizoen twee

Hockeydag bij FC Utrecht op 9 december

Op zondagmiddag 9 december houdt FC Utrecht voor de 2e keer een ware ‘Hockeydag’. Dit betekent dat jij als lid van MHC Leusden de mogelijkheid krijgt om voor bijna de helft van de normale ticketprijs naar de wedstrijd FC Utrecht - Heracles Almelo te gaan!

Wijziging data incasso

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van vorig jaar kwam het verzoek de incasso van de contributies wat meer te spreiden. Daar komen we dit jaar aan tegemoet. Dit jaar wordt de contributie als volgt geïncasseerd.

Algemeen nieuws

Fietsend én lopend over de Horsterweg: zorg dat je zichtbaar bent!!

Ga je op de fiets naar de club? Of word je net vóór de afgesloten Horsterbrug met de auto afgezet of opgehaald en loop je het laatste stukje tussen brug en club? Prima, maarrrrr..... zorg wel dat je zichtbaar bent!!

Zaalhockey Clinic Dames 1

Hoi! Wij (Dames 1 Leusden) organiseren dit jaar een zaalhockey clinic voor de C-, D- en E-teams. Wil jij alle tips en tricks van onze dames leren? Meld je dan snel aan door een mailtje te sturen aan  [email protected] . Geef daarin aan wat je naam is en in welk team je speelt.

Algemeen nieuws

De meest gestelde vragen over zaalhockey

Zaalhockey is de tegenhanger van veldhockey en wordt in een sportzaal gespeeld, met een lichtere bal en stick en kortere wedstrijden. Zaalhockey vindt plaats tijdens de winterstop van de veldhockey. In november van elk jaar wordt daarvoor op het miniveld onze eigen blaashal opgezet.

Algemeen nieuws

De meest gestelde vragen over oudertaken en vrijwilligerswerk

Bij MHC Leusden verwachten we dat alle leden en ouders/verzorgers van de (jongste) jeugdleden een steentje bijdragen. Immers, samen zijn we verantwoordelijk voor alle dienstverlening van de club en vele handen maken licht werk!

Nieuws van het bestuur

Op weg naar een rookvrije club

Met ingang van seizoen 2018-2019 wordt op onze club niet meer gerookt langs de velden waar wordt gespeeld of getraind of op een andere willekeurige plek op het terrein. Op het terras mag voorlopig  alleen nog worden gerookt op zaterdag ná 16.00 uur en op zondag, maar dan uitsluitend op de daarvoor aangewezen plek. Hiervoor is