header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Nieuws

Blijf op de hoogte van wat speelt op onze club!

Algemeen nieuws
Jun
16

In the Spotlight: Eric Lucassen

Om de leden verder kennis te laten maken met onze hockeyclub, wordt er regelmatig een vrijwilliger/-ster achter de schermen in de schijnwerpers gezet. Echter dit keer een erelid: Eric Lucassen. 

Vrijdagavond 20:15 uur, ik

Jongste jeugd
Jun
12

F en E jeugd sluit af met een spelletjes programma

Wat een fantastische afsluiting van een toch wat raar hockeyjaar! Door Corona een tijd geen trainingen, daarna gelukkig wel en kon er een interne competitie gehouden worden met verrassende husselteams. Meisjes A1 onder begeleiding van Tamara hadden

Algemeen nieuws
Jun
9

Belangrijk nieuws over einde seizoen en mogelijkheden de komende weken

Wat een jaar was het. We kijken met zijn allen uit naar een nieuw en normaal hockeyseizoen met reuring op de club. In dit bericht leggen we uit wanneer het huidige seizoen stopt voor welke teams en wat nog eventuele mogelijkheden zijn de komende

Algemeen nieuws
Jun
4

Start trainingen nieuwe seizoen - voor aantal teams al in vakantie

Het eind van dit rare hockeyseizoen is in zicht. We zijn ook al druk bezig met de start van het nieuwe seizoen. De komende tijd lees je er meer over in de MHCL-app en op de site. 
Hieronder alvast het overzicht van de start van de

Jeugd
Jun
2

Save the Date: Schammer Zomer Spelen voor D-, E- of F-jeugd en..

Op 22 en 23 juli organiseren we de Schammer Zomer Spelen! Het worden twee leuke en sportieve dagen waarop je met je teamgenoten, vriendjes en vriendinnetjes actief bezig bent op onze hockeyclub.

Je kan meedoen aan de Schammer Zomer

Algemeen nieuws
Apr
16

6-15 jaar? Kom naar zomerkamp op MHC Leusden en krijg gratis stick

In de zomervakantie (19 t/m 21 juli 2021) komt Hockeykampen.nl weer naar MHC Leusden voor een tof kamp voor kinderen van 6 t/m 15 jaar. Het programma is helemaal geschreven voor jou, met verschillende thema┬┤s die gedurende het kamp voorbij komen in

Nieuws van het bestuur
15-6

15-6-2021 | Bestuurskamernieuwtjes # 24

Het bestuur van MHC Leusden vergadert ca. eenmaal per maand. Daarbij komen de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod. Na elke vergadering praten we jullie even kort bij over wat er zoal in de bestuursvergadering aan de orde is gekomen.  

Algemeen nieuws
8-6

Bevlogen vrijwilliger(s) voor de Materiaalcommissie gezocht!

Na 17 seizoenen gaat de huidige materiaalcommissaris Joost van Eijsden stoppen met zijn werkzaamheden voor de keepers, trainers en coaches. Hierdoor zoeken wij vervanging voor deze post. Binnen deze commissie ben jij (of zijn jullie) verantwoordelijk voor de volgende punten: 

Sponsoring
7-7

Activatiecode DAKA App voor MHCLeusden leden

DAKA versterkt haar partnerships met de DAKA VIP-App. Als lid van MHC Leusden krijg jij hierdoor 10% KORTING* op alle hockeyschoenen, hockeysticks, hockeykleding en accessoires en je spaart nog eens 4% extra! Bovendien ondersteun je  de club door de app te gebruiken!

Sponsor

Twitter
Facebook