Blijf op de hoogte van wat speelt op onze club!

20-7

Stick-off ’19-’20: de Club Challenge!

Als je nou straks op je luchtbedje ronddobbert, of in je luie stoel zit of nog in de file naar Frankrijk staat.... kun je misschien ook je gedachten even laten gaan over de Club Challenge?! Want die gaat van start op 31  augustus tijdens de Stick-off ’19-’20 ! Wij dagen al onze leden, ouders en vrijwilligers uit om in de eerste

16-7

ONFIRE Hockeyschool - 10 extra techniektrainingen!

Op 10 zondagochtenden in de periode 15 september t/m 24 november 2019 worden door   ONFIRE Hockeyschool weer 10 technische toptrainingen verzorgd voor jeugdleden. Hier kun je je (basis)techniek goed op orde krijgen en meer technische vaardigheden aanleren!

16-7

Stick-off ’19-’20: de Matchbeurs!

Op 31 augustus geven wij het nieuwe hockeyseizoen met alle leden, ouders en vrijwilligers een geweldige, feestelijke start op de Stick-off ’19-’20 ! We maken dan ook van de gelegenheid gebruik om de activiteiten van onze commissies onder de aandacht te brengen én zoveel mogelijk nieuwe vrijwilligers te werven. Dat doen we met een

15-7

Regelwijzigingen: alle elftalwedstrijden in vier kwarten, de vliegende keeper verdwijnt

De FIH heeft per 1 januari 2019 spelregelwijzigingen doorgevoerd binnen het veldhockey. De KNHB is lid van de FIH en volgt de internationale spelregels. Regelwijzigingen worden nooit gedurende het lopende seizoen doorgevoerd en daarom neemt de KNHB de spelregelwijzigingen per 1 augustus 2019 op in haar spelreglement veldhockey. De belangrijkste

11-7

MyClubStore: nog een paar dagen sparen voor gratis clubartikelen @Jumbo!

Je hebt nog t/m 21 juli, dus nog maar een paar dagen om zegels te sparen voor gepersonaliseerde artikelen van onze club!  Enne.... vergeet niet om vóór je vakantie je volle spaartkaart in de winkel in te wisselen voor een unieke code. Met die code kun je vervolgens zelf t/m 28 juli in de MyClubstore webshop je gratis artikel

8-7

Stick-off ’19-’20: Stick & Bitje-training!

Op 31 augustus geven wij het nieuwe hockeyseizoen met alle leden, ouders en vrijwilligers een geweldige, feestelijke start op de Stick-off ’19-’20 ! Maar ook nieuwe leden zijn van harte welkom! Van 15.00 tot 16.00 uur organiseren wij een Stick & Bitje-training voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar die graag kennis willen maken met hockey

7-7

Seizoen 2018-2019 is klaar.... óp naar de Stick-off '19-'20!!

Seizoen 2018-2019 is nog maar nauwelijks afgerond of we zijn alweer druk met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Vooral verheugen wij ons ook nú al op de Stick-off '19-'20! Het je 31 augustus al in je agenda staan? Zo nee, doe dat dan snel; we geven het nieuwe seizoen dan samen een feestelijke start met o.a. onderlinge wedstrijden!

3-7

GEZOCHT: coaches, managers & trainers voor de jeugd!

Heb jij interesse om een jeugdteam te coachen of als manager te begeleiden? Of ben jij onze potentiële jeugdtrainer die op zoek is naar een baantje?

3-7

Margit en 150 MHCL’ers naar de Hockey Pro League!

" Beste Jessica, Van harte gefeliciteerd met het winnen van de Clubtribune. Jouw club mag 150 toegangskaarten voor de Hockey Pro League op vrijdag 28 juni weggeven aan jullie leden .”…. Op 18 juni kreeg Jessica van den Enden een mailtje van Rabobank Amersfoort Eemland dat met die zin begon. En zo kwam het dus dat op vrijdag 28 juni 150 MHCL’ers

30-6

een Tip van Serge: het derde team

Samen met mijn collega’s uit de arbitragecommissie begeleid ik vaak jonge scheidsrechters die voor het eerst op het veld staan. Ik neem jullie graag even mee naar een van die vroege, nevelige zaterdagochtenden rond een uurtje of negen, waarop een lange dag met hockey op het punt staat om te beginnen.

Keepers
27-6

Wij zoeken keepers voor onze jeugdteams!

MHC Leusden zoekt keepers voor meerdere jeugdteams. Om precies te zijn is er voor seizoen 2019-2020 plek voor keepers bij de jongens in de D-, C- en B-lijn (10 t/m 15 jaar) en bij de meisjes in de C-, B- en A-lijn (12 t/m 17 jaar). Kom jij keepen bij de gezelligste club uit de regio?!

27-6

Er is plek voor jongens en meisjes in onze jeugdteams!

In een aantal van onze jeugdteams is plek voor extra spelers! Dusssss….. hou jij van hockey en wil je ook onderdeel uitmaken van de gezelligste club van de regio? Meld je dan gauw aan!

Volop plezier tijdens leerzame Volvo Jong Oranje Workshop 2019

We blikken nog even terug op de supergeslaagde Volvo Jong Oranje Workshop die op 22 juni op onze club plaatsvond. Ca. 150 (jongste) jeugdleden uit de D- en E-lijn van onze club en van clubs uit de omgeving leerden deze zaterdag tips en tricks van de spelers en speelsters van de Jong Oranjeselectie.

25-6

Teamaccount op social media? Voorkom spookaccounts en bescherm elkaars persoonsgegevens!

Veel (jeugd)teams van onze vereniging hebben een eigen teamaccount op Facebook en/of Instagram (en wellicht ook nog andere social media). Want het is hartstikke leuk om op die manier je hockeyplezier en -successen met anderen te delen!

11-6

Gezocht: gezellige meiden voor Dames 3!

Een keer in de week trainen, op zondag een wedstrijd spelen, een drankje na afloop, serieus hockeyen maar zeker tijd voor lol, weekendjes weg en leuke uitjes met de meiden! Wil jij dit ook? Dames 3 van MHC Leusden zoekt enthousiaste, sportieve en gezellige teamleden die zich komend seizoen willen aansluiten bij deze gezellige club meiden!

20-5

Jeugdcommissie zoekt lijncoördinator voor MA-lijn

De jeugdcommissie is op zoek naar een lijncoördinator voor de meisjes A-lijn! Ben jij iemand die graag met jeugd werkt, toegankelijk is en een handig organisator? Laat dan snel van je horen!

2-5

Ben jij DE nieuwe trimhockeyer (m/v) van MHC Leusden?

Trimhockey is er voor alle dames en heren van 18 jaar en ouder die graag willen hockeyen maar geen competitie willen of kunnen spelen. Wij hebben plek voor nieuwe trimmers!