header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Nieuws

Blijf op de hoogte van wat speelt op onze club!

Algemeen nieuws
9-7

een vakantiegroet van het G/LG-team

Wat een bijzonder hockeyseizoen was 2019-2020. Alles viel weg door de coronacrisis, dus wat was het heerlijk om op dinsdag 5 mei het veld weer op te kunnen met ons G-LG team! En wat is het dan fantastisch dat je zo’n geweldige club trainers hebt, die volledig belangeloos op het veld staat.

Keepers
9-7

KeeperspickNick 2020

Wat was het fijn en gezellig om met alle keepers, tijdens onze jaarlijkse keeperspickNick, toch nog in dit seizoen bij elkaar te komen!

Sponsoring
7-7

Kortingsactie Daka voor leden van MHC Leusden

DAKA versterkt haar partnerships met de DAKA VIP-App. Als lid van MHC Leusden krijg jij hierdoor 10% KORTING* op alle hockeyschoenen, hockeysticks, hockeykleding en accessoires en je spaart nog eens 4% extra! Bovendien ondersteun je  de club door de app te gebruiken!

Algemeen nieuws
4-7

Stop jij met training geven? Lever je spullen in!

Beste trainers en coaches, afgelopen seizoen zijn wij als vereniging gestart met het verstrekken van eigen materiaal voor trainers. Hierdoor hebben jullie altijd zelf de controle over het materiaal en zit je nooit zonder. Deze methode zetten wij door! Dit houdt in dat als in seizoen 2020-2021 ook weer training gaat geven, jij de materialen gewoon

Nieuws van het bestuur
2-7

Uitblinker van seizoen 2019-2020: Co Klijn!

Normaliter kiezen we onze Uitblinker tijdens het jaarlijkse vrijwilligersontbijt maar omdat dit als gevolg van de coronacrisis niet kon plaatsvinden deden we dat tijdens de ALV. Uit 6 genomineerde vrijwilligers (allemáál kanjers!) werd benoemd tot Uitblinker van seizoen 2019-2020: Co Klijn, trainer van de trimmers, als kind van de club al zo

Nieuws van het bestuur
30-6

Verdere versoepeling coronamaatregelen

Goed nieuws van NOC*NSF en de KNHB! Vanaf 1 juli geldt voor alle leeftijdsgroepen dat zij weer zonder restricties kunnen hockeyen. Tijdens de trainingen en wedstrijden hoeft géén 1,5 meter afstand meer te worden gehouden.   We hebben de belangrijkste zaken per 1 juli hieronder op een rijtje gezet. Voor

Algemeen nieuws
25-6

Clubtenue weer op voorraad bij Daka

Heb je je nieuwe clubtenue nog niet compleet? Ga dan snel naar Daka, want er is weer nieuwe voorraad! Ook voor de keepers is het shirt binnen. Het broekje komt later helaas. Het clubtenue voor de 1e selectieteams wordt geregeld via de kledingcommissie en managers. 

Keepers
22-6

Inleveren keepersmaterialen

Beste keepers en coaches, het seizoen is voor een aantal van jullie reeds ten einde en voor een aantal nog een beetje bezig. Dat houdt in dat het einde van het seizoen er aan zit te komen! En dus wordt het weer tijd om alle materialen te komen inleveren op de club. Vanaf halverwege juli komen er een drietal momenten waarop je langs kan komen.

Nieuws van het bestuur
17-6

SAVE THE DATES: einde seizoen 2019-2020, start seizoen 2020-2021

We zetten graag even aan paar belangrijke data op een rijtje over het einde van het lopende en de start van het komende seizoen:


Twitter
Facebook